UITVAARTZORG

MEMORIABij overlijden kunt u bellen naar:


 

06 123 38 648

 

 

24 uur per dag,

7 dagen per week 

 Werkzaam in Friesland 

 

 

 

O.a. uitvaartbegeleider / bode van 

Uitvaartvereniging Buitenpost

Uitvaarvereniging Twijzel

Uitvaartvereniging De Laatste Eer te EE 

Uitvaartvereniging Eer aan de dode te Marrum

 

 

 

 

 

Wij verzorgen uitvaarten in het Fries of in het Nederlands

 

 

 

 Met hart en ziel


Ruim 20 jaar was ik werkzaam in de wereld van advisering en marketing. Organiseren en klantgerichtheid horen bij mij. In die commerciele wereld bedacht ik mij regelmatig dat ik graag sociaal nuttiger wilde zijn om daarmee meer voldoening uit mijn werk te halen. Dat is meer dan gelukt. 


Mijn werk is veel meer dan alleen werk. Het is mijn vak, waar ik met veel passie mee bezig ben. Door regelmatig bijscholingen te volgen ben ik op de hoogte van alle vernieuwingen om uw goed te kunnen informeren en adviseren. 


Inmiddels ben ik ruime ervaring en vind het nog steeds een voorrecht om dit werk te mogen doen. 


                                                                        Jolanda Dam