UITVAARTZORG

MEMORIABij overlijden kunt u bellen naar:


 

06 123 38 648

 

 

24 uur per dag,

7 dagen per week 

 Werkzaam in Friesland 

 

 

 

O.a. uitvaartbegeleider / bode van 

Uitvaartvereniging Buitenpost

Uitvaarvereniging Twijzel

Uitvaartvereniging De Laatste Eer te EE 

Uitvaartvereniging Eer aan de dode te Marrum

 

 

 

 

 

Wij verzorgen uitvaarten in het Fries of in het Nederlands

 

 

 

 Uitvaartverzekering 

U kunt met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht. De meeste mensen die een verzekering hebben afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij, denken dat zij gebonden zijn aan een bepaalde uitvaartondernemer. Maar u bent helemaal vrij om een uitvaartbegeleider te kiezen die bij u past en bent niet verplicht dit door uw verzekeraar te laten doen.

 

Kapitaalverzekering

Heeft u een kapitaalverzekering, dan krijgt u een geldbedrag uitgekeerd dat vrij te besteden is.

 

Naturaverzekering

Bij een naturaverzekering bent u verzekerd voor een vaststaand pakket diensten. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een standaardkist, een standaardkaart, het rouwvervoer en de kosten van een eenvoudige crematie of algemeen graf. De uitvaartverzekering dekt dus niet een volledig verzorgde uitvaart. Wilt u iets buiten het standaardpakket dan moet u bijbetalen. De keuze voor een kleinschalige onderneming kan dan goedkoper blijken te zijn. Ik kom u graag helpen met het samenstellen van de uitvaart en kan dan een prijsindicatie opstellen. Om verrassingen te voorkomen is het raadzaam om na te gaan voor welk bedrag of welke diensten u precies verzekerd bent. Als u dat wenst regel ik het uitkeren van de verzekering zodat u daar geen omkijken naar heeft.

 

Kosten uitvaart

De gemiddelde kosten van een crematie liggen in Nederland rond de € 6000,-, begrafenissen zijn door de bijkomende grafrechten meestal duurder. Een uitvaart is maatwerk en de kosten hangen af van de keuzes die gemaakt worden. Een thuisopbaring is bijvoorbeeld goedkoper dan een opbaring in een rouwcentrum. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen vervoer? De kosten van begraafplaatsen kunnen duizenden euro’s van elkaar verschillen. De keuze voor een kopje koffie in kleine kring of voor een uitbundig diner voor vele genodigden maakt ook nogal wat uit. Samen zullen we bekijken wat er bij u past, waarbij een beperkt budget een persoonlijk afscheid niet in de weg hoeft te staan.