Ga naar de inhoud

Wat als ik kom te overlijden?

mevrouw

Een kletspraatje hadden we, mijn buurvrouw en ik. Over mijn zoon Tieme, hoe hij het op school doet en ik informeer naar haar zoon die sinds kort zelfstandig woont, hij heeft een geestelijke handicap. Het gaat ook nog even het bosje tulpen dat ik haar gaf, dat ze nog steeds zo mooi stonden. Toen werd het gesprek toch wat serieuzer. Ze weet van mijn werk en ze sprak haar zorgen uit. Wat als zij zou komen te overlijden? Wie weet dan wat zij graag zou willen?

Ik heb haar een boekje gegeven: Mijn afscheid boekje. Om in te vullen, om haar wensen te delen met haar kinderen en om bij haar belangrijke papieren te leggen. Ik bood aan haar te helpen met het invullen, ze was blij en vooral gerustgesteld.

Wilt u ook die geruststelling? Het boekje is gratis te verkrijgen bij mij. Ik kan het bij u brengen of naar u opsturen.

Bel mij 06 – 123 38 648 of vul het contactformulier op de website in.

Geef een reactie