Jolanda Dam

Uitvaartzorg is voor mij nog altijd het mooiste en meest waardevolle vak ter wereld. Ik ervaar het telkens weer als een bijzonder voorrecht om mensen te mogen begeleiden op deze moeilijke, kwetsbare en intieme levensmomenten. Elk afscheid is uniek en benader ik met de grootste zorgvuldigheid. Integriteit, betrokkenheid, inlevingsvermogen en respect staan hierbij voorop.

Na 20 jaar in de corporate wereld te hebben gewerkt, gooide ik het roer in 2013 om naar zelfstandig uitvaartondernemer.

Uitvaartzorg vanuit het hart

Elke familie is anders, de sfeer en omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Ik stap op het meest intieme moment in het leven van mensen en ze ‘moeten het dan maar met me doen’. Daar ben ik me erg van bewust. Elke stap, van voorbespreking & begeleiding tot nazorg verloopt met veel betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat nabestaanden voelen dat ik er 100% voor hen ben en met ze meeleef. Dat ze kunnen vertrouwen op professionaliteit, vanuit het hart. Je kunt immers maar één keer afscheid nemen.

 

foto website2