Maak kennis met ons

Jolanda Dam

Ruim 20 jaar was ik werkzaam in de wereld van advisering en marketing. Organiseren en klantgerichtheid horen bij mij. In die commerciele wereld bedacht ik mij regelmatig dat ik graag sociaal nuttiger wilde zijn om daarmee meer voldoening uit mijn werk te halen.

Vanuit de behoefte om mensen te informeren, adviseren en bij te staan, ben ik tot de keuze uitvaartbegeleiding gekomen. Natuurlijk, dat is echt iets voor jou, zeiden de mensen om mij heen toen ik hen vertelde over mijn keuze voor dit vak. Het is een prachtig vak dat bij mij past en ik vind het een voorrecht om te mogen doen.

Ik ben geboren in 1975 in Kollum en daar getogen. Samen met mijn vriend heb ik een prachtige zoon.

Mijn bijdrage is te zorgen voor optimale begeleiding van nabestaanden om samen te komen tot een passend afscheid.

image005

Sandra Antonides

Ik ben 41 jaar en geboren en getogen in Suwald.
Getrouwd en “ mem “ van 2 kinderen. In 2001 zijn mijn man en ik in Noardburgum komen wonen.  Sport als hobby en als liefhebber maken dat ik mijn hoofd leeg kan maken. Verder reis en lees ik graag.

Ik ben werkzaam geweest in de reisbranche en de laatste 12 jaar als bewindvoerder. Beroepen waarbij de omgang met mensen centraal staat. Met deze ervaring heb ik gekozen voor het werken in het uitvaartvak. Iets doen voor mensen waarbij ik vanuit m’n hart kan werken.

Samen zijn wij Uitvaartzorg Memoria. Dit staat voor heldere en eerlijke begeleiding tijdens een voor u kwetsbare periode. We komen gewoon zoals we zijn, luisteren, meedenken en uw wensen en vragen worden gerespecteerd.