Wat doen we met de as?

Dan komt toch die vraag…. Waarbij het bij sommigen direct duidelijk is, zijn er toch veel mensen die het niet gelijk weten. In de afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar mooie en unieke manier hoe as kan worden verwerkt. Misschien vindt u inspiratie op deze pagina.

Voortleven als boom?

Het klinkt misschien wat gek, maar het is mogelijk om de as van uw geliefde, samen een zaailing, te planten in de Bios Urn. Een mooie duurzame manier voor een blijvende herinnering. Wilt u meer informatie? Neem dan dan contact met ons op of klik op de afbeelding.

Ons team

….Even snel een appje naar Evert. Ik app: Heb jij tijd voor een uitvaart a.s. dinsdag? Binnen een paar minuten krijg ik al een reactie terug. ‘Geen probleem’. Opgelucht stuur ik terug: ‘Super! Ik bel je straks’…. Ik weet dat alles nu goed geregeld zal zijn tijdens de uitvaart.

Wij kunnen niet zonder….niet zonder ‘ons’ team. Allemaal toppers, allemaal mensen die werken vanuit hun hart. Eén van onze teamleden willen wij aan u voorstellen: Evert Groenensteijn.

Professioneel en gedreven verzorgd Evert al vele jaren technische ondersteuning bij ons. Hierbij moet u denken aan het opnemen van een afscheidsdienst, het verzorgen van muziek en het tonen van beeldmateriaal tijdens een uitvaart. Ook ondersteunt hij nabestaanden, indien nodig, met het maken van een fotopresentatie, waarbij zelfs oude foto’s kunnen worden gedigitaliseerd. Het spreekt voor zich dat ook de benodigde apparatuur door Evert kan worden geregeld.

Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact opnemen met Evert via zijn emailadres: evert@uitvaartzorgmemoria.nl